Hoe voor te bereiden voor ontharing met suikerpasta?

Epileren met suikerpasta is een methode waarmee u het haar met de wortel kunt verwijderen. Het vereist geen speciale voorbereidingen voor de procedure, maar het is de moeite waard bepaalde regels te volgen om de behandeling prettig te laten verlopen en het beste resultaat te geven. Het is belangrijk dat de huid vóór het epileren goed gehydrateerd is en niet te worden blootgesteld aan langdurig zonlicht, dat de opperhuid kan irriteren en uitdrogen. Bij deze methode hoeft het haar niet erg lang te zijn. Tijdens de behandeling kunt u eenmalig ondergoed gebruiken, dat u kunt vragen in de schoonheidssalon waar de behandeling zal plaatsvinden.

Reinigt de huid voor het epileren


Om de werking van haarverwijdering met suikerpasta te verbeteren, is het aan te raden de huid vóór de ingreep te reinigen, bijvoorbeeld met een zachte peeling. De huid moet echter niet geïrriteerd raken zodat de epidermis beschadigd kan raken tijdens het epileren. Reiniging moet dus heel zacht zijn. Peeling die plantenextracten bevat met een reinigende en antibacteriële werking is hier perfect voor.

Een behandeling in de salon – eenmalig ondergoed

Haarverwijderingsbehandelingen met suikerpasta worden steeds vaker uitgevoerd in schoonheidssalons. Iedere vrouw kan dus kiezen voor deze methode, vooral omdat het niet erg pijnlijk is en de huid niet irriteert. Ontharen met suikerpasta kan op het hele lichaamsoppervlak gebeuren, dus tijdens de behandeling is het de moeite waard om eenmalig ondergoed te gebruiken, dat hygiënisch is en beschermt tegen vuil. Bij het aanbrengen van een suikerpasta kan ondergoed vies worden. Het is dus een praktische en comfortabele oplossing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *